Online bloemenwinkels

BloemistenGroep.nl

BloemistenGroep.nl is dé internet bloemenwinkel als het gaat om het bezorgen van felicitaties, bloemengroeten en verrassingen. Gespecialiseerde medewerkers en bloemisten maken met de grootste zorg uw boeketten en bloemstukken. Kortom: zij leveren de juiste attentie bij een jubileum, verjaardag, geboorte, huwelijk, overlijden of andere gelegenheid.

Op BloemistenGroep.nl kunnen zowel consumenten als bedrijven online bestellen en laten bezorgen in heel Nederland. Niet alleen bloemen maar ook bloemstukken met wijn, chocolade en rozen, sfeerpakketten, geboortecadeaus, champagnes en nog veel meer. Uiteraard kunnen zij via hun uitgebreide netwerk ook bloemen overal ter wereld laten bezorgen.

Betalingen zijn online mogelijk met MasterCard, American Express, Visa, iDeal en PayPal. Bedrijven kunnen online op rekening bestellen met behulp van een bedrijfsaccount.

BloemistenGroep.nl is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Producten: boeketten, rozen, bloemenbonnen, bloemstukken, cadeaus, wijn, fruit, chocolade, planten.

 • Verzendkosten binnen Nederland: vanaf € 7,95
 • Verzendkosten buiten Nederland: vanaf € 15,-
 • Bezorging bloemen in heel Nederland
 • Bezorging bloemen in het buitenland

Bekijk de website van BloemistenGroep.nl

Bloemenspeciaalzaak De Roos

Bloemenspeciaalzaak De Roos is een begrip in Amsterdam e.o. voor het bestellen van bloemen. Sinds 1997 verkoopt Bloemenspeciaalzaak De Roos haar producten door heel Nederland via haar website DeRoosbv.com.

Alle bestellingen worden door gekwalificeerde binders uitgevoerd en door heel Nederland bezorgd. Door deze eigen productie weten de klanten van DeRoosbv.com precies wat ze kunnen verwachten. Dit in tegenstelling tot de meeste andere bloemenleveranciers op internet welke fungeren als tussenpersonen en voornamelijk draaien op commissies.

Iemand verrassen voor een verjaardag of zomaar iemand een bloemetje sturen? Dat kan snel en eenvoudig via de webwinkel van DeRoosbv.com. Ruime keus aan boeketten, bloemstukken, rouwarrangementen, wijn, champagne, fruitmanden, knuffels en chocola. Betaal gemakkelijk via iDeal, creditcard (Visa, Mastercard en American Express) of via Paypal. Bedrijven kunnen op factuurbasis kopen.

Producten: boeketten, geboorte, champagne, knuffels, fruitmanden, leuke extra's, rouwbloemen.

 • Verzendkosten binnen Nederland: €6,95
 • Bezorging bloemen in heel Nederland

Bezoek de website van DeRoosbv.com

EuroFlorist

Bloemen, boeketten, arrangementen, planten en bloemengeschenken kunnen op bijna elke plaats ter wereld dezelfde dag afgeleverd worden! Binnen Europa garandeert EuroFlorist de hoogste kwaliteit als het gaat om het bezorgen van verse bloemen zoals rozen, tulpen en seizoensbloemen bij 9700 bloemendetaillisten. Voor het bezorgen van bloemen in andere landen werkt Euroflorist samen met meer dan 54000 bloemenwinkels die aangesloten zijn bij het meest betrouwbare bloemennetwerk van de wereld.

Sinds 1982 hebben klanten EuroFlorist gebruikt om bloemen en geschenken te sturen. Zij hebben een betrouwbare dienst voor het leveren van verse bloemen en geschenken van topkwaliteit waarbij elke bestelling perfect wordt afgeleverd.

Of het nu voor een verjaardag, een begrafenis, een speciale gelegenheid of alleen maar om "dank je wel" te zeggen is, EuroFlorist stuurt uw bloemen naar de juiste persoon op het juiste moment via een professionele bloemist.

Producten: boeketten, rozen, tulpen, bloemstukken, planten

 • Verzendkosten binnen Nederland: € 8,-
 • Verzendkosten buiten Nederland: vanaf € 14,75
 • Bezorging bloemen in heel Nederland
 • Bezorging bloemen in het buitenland

Bezoek de website van EuroFlorist

Stuurbloemen.nl

Bloemen voor door de brievenbus? Stuurbloemen.nl maakt het mogelijk!

Wilt u op een originele manier iemand feliciteren of zomaar attent zijn? Dan zijn 'Brievenbusbloemen' ideaal. Stuurbloemen.nl biedt échte verse bloemen, verpakt in een feestelijk plat pakketje dat gewoon door de brievenbus kan. De speciale verpakking zorgt ervoor dat de bloemen gegarandeerd een week mooi blijven.

Al vanaf € 14,95 inclusief verzendkosten zijn er fleurige boeketjes verkrijgbaar die gemakkelijk online te bestellen zijn. De bloemen worden bezorgd in een mooie cadeauverpakking en natuurlijk is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen!

Producten: brievenbusbloemen, boeketten, roos met vaasje, grote roos

 • Verzendkosten binnen Nederland: inclusief bezorgkosten
 • Bezorging bloemen in heel Nederland

Bezoek de website van Stuurbloemen.nl

Topbloemen.nl

Topbloemen.nl: Topkwaliteit bloemen online. U bestelt hier niet alleen bloemen maar ook wijn, champagne, knuffels en (helium) ballonnen. Kortom: voor een felicitatie, een verrassing of een hart onder de riem bent u bij Topbloemen.nl aan het juiste adres. Voor 12 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd! Topbloemen.nl is lid van Thuiswinkel Waarborg.

Producten: boeketten, rozen, rouwbloemen, wijngeschenken, champagne

 • Verzendkosten binnen Nederland: € 6,95
 • Verzendkosten buiten Nederland: vanaf € 15,-
 • Bezorging bloemen in heel Nederland
 • Bezorging bloemen in het buitenland

Bezoek de website van Topbloemen.nl